Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Vad är detta?

Sexleksaker för par

Sexleksaker för par


Swedishsin.se har ett stort utbud av sexleksaker för dig och din partner, som ni kan använda tillsammans för att ge sexlivet mer variation och spänning. Hos oss finns allt från vibrerande trosor till sexgunga och strapon. Vi har även ett stort utbud av sexleksaker för par som vill prova på rollspel till exempel handbojor, ögonbindel och piskor. Bland våra varumärken finns Lelo, Fifty shades of Grey och We-vibe.


Sexleksaker som hettar upp sexlivet


Vare sig ni träffats nyligen och är riktigt nyfikna på att blanda in sexleksaker i ert sexliv, eller om ni har haft ett långt förhållande och vill krydda sexlivet med lite nytt så har vi något för er. Det finns i dag ett stort utbud av sexleksaker för par och det kommer hela tiden nya på marknaden. 


Parsexleksaker utvecklas och blir bättre


Fokus på par som målgrupp för utveckling av nya sexleksaker blir allt starkare. Sexleksaker som We-Vibe, Lelo och Fifty Shades of Grey gör att det finns fler och bättre sexleksaker för par att välja på. Dels beror detta på att ny teknik kommer in, men det beror också på nya material och högre kvalitet.


Varför köpa sexleksaker för par?

Sexleksaker är perfekt för att liva upp sexlivet, eller tända gnistan igen i sovrummet. Lekfullhet är viktigt för att uppnå bästa möjliga njutning. Genom att använda sig av sexleksaker för par under sexakten ökar era chanser att få orgasm ihop och kanske samtidigt. Kanske vill ni tillföra lite extra spänning med bondage-leksaker eller testa gränserna med en strapon. Det kanske till och med är så enkelt att ni nöjer er med att använda en ögonbindel och en kittlare. Vad ni en väljer så kommer det ge spännande utdelning, glöm inte att hjärnan är kroppens största sexorgan!

Visa:
Sortera efter:

Double Leather Brief With Penis Hold And Dildo

Adjustable double Leather brie..

1 039KR Exkl moms: 831KR

Leather Waist Corset With Strap On Dildo --2%

Leather Waist Corset With Strap On Dildo

Genuine leather lace up waist ..

1 439KR 1 474KR Exkl moms: 1 179KR

Purple And Black Universal Harness

Role play made easy with this ..

249KR Exkl moms: 199KR

SportSheets Strap On Entry Level Pink

Comfortable, secure, vibrating..

229KR Exkl moms: 183KR