Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Vad är detta?

Dildos och vibratorer

Dildos och vibratorerVibratorer

Det finns vibratorer i många olika utföranden; i olika färger, storlekar, och former. Även vibrationsstyrkan varierar. Swedishsin.se har rabbitvibratorer, g-punktsvibratorer, realistiska vibratorer och mer fantasifulla utföranden av vibratorer.

Val av vibrator

Vibratorer kan användas både vid onani och ihop med en partner under sex. En vibrator kan användas av både män och kvinnor, vaginalt som analt. Kraftfulla vibratorer avger generellt mer ljud, eftersom de har starkare motor. Mjukare vibratorer är ofta tystare eftersom materialet dämpar en del av vibrationerna. En vibrator kan ha allt från realistiska ådror och formade ollon, till futuristiskt utformade vibrerande dildos. Materialet är viktigt vid val av vibrator. Vi rekommenderar att spendera några extra kronor på en vibrator i hudvänligt och ftalatfritt silikon. 

Vibrator gör det lättare för kvinnor att få orgasm

Vibrationer stimulerar nerver som generellt inte blir stimulerade, vilket leder till ökad känslighet för kvinnor. En vibrator är därmed det snabbaste och lättaste sättet för många kvinnor att få orgasm. En skön vibrator kan även gör det lättare för män att få orgasm, då den vibrerar skönt mot prostatan.

Dildo

En dildo är en penisattrapp utan vibrationer. Dildos finns i olika utföranden, vissa av dem är realistiska och ådriga, andra är fantasifulla och stilrena. En del dildos har dubbla ändar så kallade dubbeldildos andra har sugpropp för att kunna användas för handsfree penetration. En dildo kan användas både vid onani och tillsammans med en partner under sex. Dildos kan användas av både män och kvinnor, vaginalt och analt. Välj en dildo som passar dig.

Val av dildo

En dildo kan ha allt från realistiska ådror och formade ollon, till mer fantasifulla former. De realistiska dildosarna finns i flera olika hudtyper. Vi har även en uppblåsbar dildo och en dildo som sprutar. Det är viktigt att tänka på materialet vid val av dildo. Swedishsin.se har dildos i alla möjliga material så som dildo av glas, dildo i silikon, jelly-dildo, dildo av metall osv. Vi rekommenderar att spendera några extra kronor på en vibrator i hudvänligt material.  

Storleken har betydelse

Storleken spelar roll, men störst är inte alltid bäst. En väldigt stor dildo kan upplevas som obehaglig, speciellt utan ordentligt med glidmedel. Samtidigt kan en för liten dildo kännas för lite för vissa. Preferens vad gäller storlek är helt individuellt och det är därför svårt att ge några generella råd.

Visa:
Sortera efter:

10 Function Hot Pinks Vibrator

Jelly soft with EZ touch contr..

349KR Exkl moms: 279KR

10 Function Risque Tulip Vibrator

Seamless, sleek, and super sli..

259KR Exkl moms: 207KR

12 Inch Big Boy Dildo

This is a very large dildo, wi..

299KR Exkl moms: 239KR

12 Inch Inflatable Big Boss Dildo Black

Super long inflatable dildo th..

499KR Exkl moms: 399KR

12 Inch Inflatable Big Boss Dildo Flesh

Super long inflatable dildo th..

499KR Exkl moms: 399KR

12 Inch Jr. Double Dong

An absolutely sumptuous lookin..

189KR Exkl moms: 151KR

12 Inch Scroto Max Dildo

12 inches of blue jelly dong. ..

369KR Exkl moms: 295KR

12 Inch Veined Double Header Bender Dildo

Double Dong penis shaped dildo..

199KR Exkl moms: 159KR

12 Inch Veined Double Header Dildo

Double Dong penis shaped dildo..

229KR Exkl moms: 183KR

12 Inch Veined Double Header Dildo Black

Double Dong penis shaped dildo..

179KR Exkl moms: 143KR

13 Inch Double Dildo

Flexible double headed dildo...

229KR Exkl moms: 183KR

18 Inch Smooth Double Header Natural Dildo

Double Dong penis shaped dildo..

169KR Exkl moms: 135KR